30 dagar med mig- dag 17

Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför

Oj svårt! Kommer inte på någon. Jag är så enormt tacksam att just jag är jag och ingen annan och att jag FÅR vara jag. 

För nått år sen var jag inte alls stolt och glad över mig själv. Slutkörd, knäpp, dum, fet, psykiskt störd mamma/fru/dotter/vän. Precis så såg jag mig just då. Hmm, knäpp är jag än, fast på annat sätt 😂

Nej jag kommer inte på någon annan. Jo kanske: Mary Kay Ash! Hon avled 2001, men skulle vilja sitta på hennes rosa fluffmoln (Ja inte sitter hon på ett vanligt moln inte) och se ner på alla Fristående hudvårdskonsulter över hela världen och vara stolt över vilket enormt företag hon skapat och hur många kvinnors liv som förändrats! Skulle njutit av att få se henne på seminariet, besöka alla units, provat nyheter och hört henne tycka och tänka om produkterna och deras utformning. 

Men skulle jag vara henne en dag så hade jag ju inte levt. Och ja, jag vill leva! Så jag vill vara den jag är och ingen annan! 

some_text

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *