Lucky Luke

Walther har börjat se Lucky Luke på Youtube! Och han älskar det! När jag va liten sjöng man typ nåt i stil med ”Pang pang Lucky Luke…” Men Walther har hittat en annan version som han ofta sjunger på! Och den har satt sig i min hjärna! Melodi: Moster Ingeborg. Svensk version


Jag har en gammal kompis som heter Lucky Luke. Han bor i vilda västern, där allting går på tok.

//:Åh så svänger lassot och lassot svänger så://

Jag har en gammal kompis som heter Lucky Luke. Han bor i vilda västern, där allting går på tok.

//:Åh så springer hästen och hästen springer så.://

Jag har en gammal kompis som heter Lucky Luke. Han bor i vilda västern, där allting går på tok.

//:Åh så flyger hatten och hatten flyger så.://


Originalet på Engelska

Yeah Lucky Luke a fellow, I know him very well, he lives up in the mountain, he´s story I can tell.

//:The lasso it is swinging, it´s swinging here we go.://

Yeah Lucky Luke a fellow, I know him very well, he lives up in the mountain, he´s story I can tell.

//:The horse it is running, it´s running here we go.://

Yeah Lucky Luke a fellow, I know him very well,  he lives up in the mountain, he´s story I can tell.

//:The hat is is flying, it´s flying here we go.://

https://smenglishblogg.wordpress.com/2012/03/25/lucky-luke/

Vi är rätt roade här hemma kan jag säga;)

Men ibland blir detta med film på YouTube för mycket. Imorse klev han upp före 7 och såg just Lucky Luke! Och blev så sur när jag sa att nu ska han till skolan. Hade pausat han emellan, låtit han äta frukost klä på sig. Sen fick han titta en stund då det var en kvart kvar tills taxin kom. Men han tjurade ihop totalt! Vände dock lite när taxin kom för T lät han sitta i fram:) 

Detta är inget ovanligt! Att bryta en rolig aktivitet är svårt för de flesta. Men har man autism så blir det ännu svårare att bryta och bryta rätt. Jag förberedde honom innan att han fick spela tills jag sa till. Men idag gick det inte fram riktigt. Trötthet från igår, tidig uppgång och ev oro inför vad som komma skall är säkert faktorer som gjorde att han inte helt tog till sig min information. Och jag kunde räknat ut det för jag fick inget ”ok” i respons vilket jag brukar!

Men han är i skolan nu och tror det funkar. Annars hör dom av sig! Som sagt tror jag vändningen kom när T sa att han fick sitta i fram! För då blev han stor kille!!

some_text

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *