Middag hos chefen. 

Ja iaf om man frågar Walther är Katarina min chef. Jag säger hellre coach, mentor, teamledare… 

Fullspäckad dag. Åkte in till Skövde med bussen strax före 17. Tänkte ta stadsbussen till Katarina. Men det va ca 15 min väntetid och det tog 10 min att gå. Så jag tog en promenad. Härligt! 

Kom till Katarina strax före 18. Strax efter droppade mina kollegor in. 8st totalt var vi. Skumpa i underbara fina glas och myntablad i.

Sen trerätters middag! 

FÖRRÄTT: Avokado med räkröra, Rom, citron och kex samt balsamico (heter det så?) Och vitt vin.

Varmrätt va en god potatisgratäng, fläskfilé, rödvinssås, grönsaker och sallad. Jag åt ju dock bara gratäng o sallad. Rött vin till maten. 

EFTERRÄTT: Cheesecake, rabarberkompott, choklad, hallon och grädde. Vaniljkaffe och likör till det.

Så gott alltihop, gott sällskap med! Tack alla! Missade dock selfie på mig själv *fy skäms*

Nu sôva, om 8h måste jag dra mig mot Skövde och Katarina igen. Ska på utbildning i Örebro med Quist Area. Så åker från Katarina kl 10. Spännande och mysigt! 

Sov gott alla läsare. 

some_text

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *