Billiga sko online,Sportskor online,boots skor

Frakt & Returer

Retur oftast överförs tillbaka till USA behandlas inom 7-10 arbetsdagar från projektet. Du kommer att meddelas när din retur bearbetas via e-post.

Under de kommande 10 arbetsdagar efter det att vi inte har fått din retur kommer vi att be dig att ge bevis för porto från posten för att skicka ett intyg. Vi förbehåller oss rätten att neka en återbetalning om du inte kan ge ett intyg utfärdas.

Vi brukar använda den ursprungliga kommer att återlämnas till dig på samma sätt att betala några pengar att köpa emot.

Jag förlorade min återkomst FORM

Om du har förlorat ditt resultaträkningen, skicka ett e-postmeddelande uppge ditt fullständiga namn och ordernummer, och sedan tillbaka formuläret kommer att skickas till dig via e-post, kan du skriva ut.

Internationell Åter

Tyvärr kan vi inte erbjuda en gratis avkastning service till våra utländska kunder. Returer som görs utanför Storbritannien, måste dessa återlämnas i sina kostnader. Men du kommer inte att behöva betala en utsättning avgift.

Observera, om produkten är defekt, kommer vi ha rätt att återkräva kostnader direkt från sin återhämtning produkt för dig. I detta händer, kan vi ställa upp på nytt sätta in dina bidragsbelopp och andra utgifter.

Back
Copyright ©2019 www.familjenlejonberghjorth.se Powered by
rabatt Kängor & stövletter online,mode sneakers,Billiga sko online,Sportskor online,boots skor
Billiga sko online,Sportskor online,boots skor