Skämskudde och elak matte!

Herregud säger jag! Sett på Sunes Jul på Öppet arkiv ikväll!

Alltså hur kunde mina föräldrar ens låta mig se det?? Speciellt avsnitt 13 – Lucia! Sune förstör luciatåget med stövel på huvudet istället för stjärngossestrut. Sen ritar han av rektorn naken i bastun med stjärngossestrut på snoppen 🙈🙈🙈 alltså fram med skämskudden. Detta gick som julkalender 1991!! Nä tacka vettja Teskedsgumman, Trolltider, Pelle Svanslös, Albert och Herbert för att nämna några favoriter genom åren. Åh andra sidan får man ju skratta mycket av Sunes jul! Sen det sista i varje avsnitt öppnar Sören o Anders dagens lucka och Sören förstör ALLTID glasögonen för Anders. När skämskudden fram när vi ser Sunes Jul.

Lagt mig i sängen. Hoppas på god nattsömn. Natten som var sov jag sådär. svårt att komma till ro. Sen väckte Gel mig kl 1 och tjöt. Släppte ut henne då jag trodde det var det hon ville,men nej. La mig igen och då rev hon i mitt täcke och slängde en leksak i skallen på mig! Jag slängde den i golvet och då skrek Gel ännu mer nu är hon hämtade den. Jippie! Skendräktig IGEN! Nackdelen med att ha en tik!!! Och vilken hemsk matte jag är! Slänga bebisen i golvet! Vet hut med mig!!

Nu ligger vi båda i sängen och dags att sova!!

Gonatt!!

some_text

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *